


Vaše pečení právě dostalo lekci od holandských mistrů.
Zapomeňte na bledé, nevýrazné kakao, které jen šeptá. Přichází náš extra tmavý BIO kakaový prášek – umělecké dílo inspirované holandskými mistry, kteří věděli, jak pracovat se stínem a hloubkou.
Je tak tmavé a intenzivní, že i Rembrandt by uznale pokýval hlavou. Díky speciální holandské metodě zpracování je krásně jemné, méně kyselé a má hlubokou, sametovou chuť, která se dokonale rozpouští.
S tímto kakaem nepečete, ale tvoříte:
-
Bábovky: Získají barvu půlnoční oblohy.
-
Polevy: Budou hříšně tmavé a neodolatelné.
-
Horká čokoláda: Bude tak poctivá, že se po ní budete chtít podepsat.
A protože pochází z vybraných BIO bobů, můžete tvořit s naprosto čistým svědomím.
Přestaňte péct "jen" dobré dezerty. Začněte tvořit jedlé umění a ukažte světu temnou stranu svého pekařského talentu.
Jméno značky: | ICAM Cioccolato |
---|---|
Kategorie: | Kakaové suroviny |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.